Cultureel Centrum Baarle  ¦  Baarle-Hertog-Nassau  ¦  e-mail: info@ccbaarle.org  ¦  telefoon: +31 13 507 82 33 / +32 14 699 326

Cursussen

Uitgebreide informatie over de cursussen die wij in 2018-2019 aanbieden, vindt u op de pagina Cursusaanbod 2018 - 2019 Vanuit het totaaloverzicht van de door ons verzorgde cursussen kunt u daar doorklikken naar de afzonderlijke cursussen om geïnformeerd te worden over de inhoud, het aantal lessen, de data en tijden, de docent en de prijs van de desbetreffende cursus. En natuurlijk wordt er ook de mogelijkheid geboden om u meteen via de website aan te melden.

Het nieuwe cursusprogramma 2018/2019 van Cultureel Centrum Baarle

Met vijf nieuwe cursussen, een nieuwe docent voor Aquarelleren, een nieuwe docent voor Koken voor mannen, een uitbreiding van de samenwerking met de Academie voor Muziek en Woord De Noorderkempen en een aantal actuele lezingen heeft het Cultureel Centrum Baarle weer een zeer interessant en aantrekkelijk cursusprogramma opgezet. Succesnummers in het cursusaanbod zijn behouden, sommige cursussen zijn verfrist en er zijn cursussen terug van weggeweest. 

“Met inzet van enthousiaste en vakkundige docenten bieden wij cursisten de kans om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen”  is het uitgangspunt van Cultureel Centrum Baarle. Nieuw dit jaar zijn cursussen Creatief en Zakelijk Schrijven, Bewustwording en Persoonlijke Groei, Go Spel, Spaans Conversatie en 2 workshops rondom boeken.  Er zijn dit najaar 5 lezingen over actuele onderwerpen gepland: een lezing door Moeder voor vrede over Afghanistan, een lezing over hoog sensitieve kinderen, een avond rond de muziek van de Sixties, een avond rondom China en een avond rondom Rusland. Voor elk wat wils. Voor deze lezingen is telkens samenwerking gezocht met andere organisaties.

Voor de cursus Aquarelleren is een nieuwe docent aangetrokken: kunstenares Lieve Moyaert gaat deze cursus geven. Een unieke kans om van haar les te krijgen! De cursus koken voor mannen wordt dit jaar gegeven door kokkin Sharon Blous. Sharon zal haar jarenlange ervaring in de plaatselijk horeca inzetten om van deze cursus een succes te maken. De samenwerking die vorig jaar is opgestart met de Academie voor Muziek en Woord is zo vlot en goed verlopen dat deze samenwerking nog uitgebreid gaat worden: dit jaar zullen er 2 blokken van 9 avonden 'Luisteren naar muziek'  aangeboden worden. Een bijzondere cursus die per blok één muziekstroming uiteenzet.

Wij zouden het zeer op prijs stellen u in het nieuwe cursusjaar als cursist te mogen verwelkomen.

 

Cultureel Centrum Baarle Partners

  • Met steun van

    Gemeente Baarle-Hertog
  • en

    Gemeente Baarle-Nassau
  • .

    BLOCC creatieve communicatie
  • 1

Contact

  info@ccbaarle.org
  +31 13 507 82 33
  +32 14 699 326
 Pastoor de Katerstraat 5-7
 2387 - BE  Baarle-Hertog
 5111 CM - NL Baarle-Nassau

Bankrelaties

Rabobank De Zuidelijke Baronie
IBAN: NL85 RABO 0103 8104 47
BIC: RABONL2U

KBC Baarle-Hertog
IBAN: BE53 4181 0118 1153
BIC: KREDBEBB