Cultuurprojecten

Doe het zelf en ontvang euro’s 
Heb je een geweldig idee voor een tof project? Wil je er graag wat hulp? Kom langs in CC Baarle en misschien loop je buiten met wat extra geld als ondersteuning voor je project. 

Begeleiding 

In CC Baarle kan je gebruik maken van de vele zalen voor het organiseren van je activiteit. We helpen en ondersteunen jullie daarin graag. 
Wist je ook dat je bij ons terecht kan voor inhoudelijke, organisatorische, technische vragen? Ook al organiseer je de activiteit niet in ons Cultureel Centrum? 

Je kan ook voor dergelijke vragen zeker bij ons terecht. Ons coachingsteam helpt je graag. Stuur je vraag naar één van onze beheerders of naar onze directeur. Of bel hen en maak een afspraak.  Ze helpen je graag verder. 
Contactgegevens kun je vinden op <deze pagina>

Geld nodig? 

Als je je activiteit organiseert in het Cultureel Centrum Baarle, kunnen we je helpen met een subsidie. Die geven we je graag om je activiteit te ondersteunen. Er zijn echter wel een paar criteria. Je hoeft niet te voldoen aan alle criteria, een aantal zijn genoeg voor een subsidie. 

Je activiteit kan tussen 200 en 1000 euro ondersteuning van CC Baarle ontvangen. Afwijkingen van deze bedragen zijn mogelijk. 
Projecten tot en met 1000 euro worden voorgelegd aan de directeur. Projecten groter dan 1000 euro worden voorgelegd aan het bestuur. 

We stimuleren je om zelf inkomsten te zoeken en niet enkel te rekenen op de steun van CC Baarle. Eigen inkomsten kan je vinden via inkomkaartjes, drankverkoop, sponsoring, vrije bijdrage van deelnemers en bezoekers… 

Dien je project in minstens twee maanden voor je activiteit. Zo hebben we de nodige tijd om een beslissing te nemen en je tijdig terug te informeren. Na goedkeuring vermeld je op elke communicatie “’Met steun van CC Baarle” en je plaatst ons logo erbij. 

Hulp nodig bij de aanvraag? 

We helpen je graag met het opstellen van je aanvraag. 

Procedure 

Vooraf 

Je mag op voorhand over alle aspecten van je activiteit advies aan ons vragen. 
Vul alle vragen in en bezorg ons je aanvraag minstens twee maanden voor je activiteit.  
Mail je aanvraag naar wim.vervoort@ccbaarle.org  Je mag ze  opsturen met de post. Of je brengt ze even binnen. 

Tijdens 

Bij goedkeuring vermeld je op alle communicatie de steun van CC Baarle. Je nodigt ons uit op je activiteit. We komen graag langs. 

Achteraf 

Na afloop van je activiteit stuur je ons een korte evaluatie over je activiteit en een overzicht van alle kosten. 

Het aanvraagformulier

 

Het aanvraagformulier kun je downloaden (link naar het formulier staat hieronder bij downloads.  Het formulier dien je in te vullen met word. Na het invullen sla je het op en stuur je het aan ons als bijlage in een mail.

Downloads

Hier download je het aanvraagformulier <download het aanvraagformulier>

Hier kan je ons logo vinden. <link naar het CCB logo>

Hier kan je een visietekst vinden, als achtergrond bij deze ondersteuning. <link naar document visietekst>